Friday 11 October 2013

Tidligere Formula One testkører Maria de Villota død.

År efter næsten at miste sit liv bag rattet i en Formula One racerbil facon testkører Maria de Villota blev fundet død i sit hotelværelse i Sevilla, Spanien på fredag.

Police Act. Spanien relaterede nyheder. Hun tilsyneladende døde af naturlige årsager .

Hun var 33. .

Villota leder af alert medarbejdere Sevilla Congresos Hotel obduktion var carried out .

Villota alvorligt såret . År. I et styrt under en test for Marussia F1 teamet i England, mistede sit højre øje her og andre alvorlige hovedskader ATT holdes indlagt her for en måned.

Villota , Madrid indfødte, er datter af Emilio de Villota , edderkopper i F1 1976 til 1982 .

Denne familie af Villota Facebook-side til at sige " Kære venner : Vi elsker harmoni ... Maria Hade Ye engle til himlen som Gud. For det resterende halvandet år med vores honning . "

F1 chauffører og embedsmænd på den japanske Grand Prix , var bedøves ved dette dødsfald .

" Medfølelse med familien i de Villota " FIA præsident Jean Todt sagde: " Maria Carter var en vidunderlig lys top for kvinder i motorsport og kæmpede utrætteligt for at sikre sikkerheden af vejen, blandt andre ting. hun er en ven, jeg sætter pris på enhver deeply ". .

McLaren teamchef Martin Whitmarsh sagde, at som formand for Formula One holdets "stabil og meget chokeret over nyheden ATT Maria ikke er med os .

" Hun var en inspiration. Ikke kun for kvinder i denne sport blev also alle appelsin de sårede . Trussel mod livet " .

Sauber s Monisha Kaltenhorn , første kvindelige F1 teamchef , sagde: " Hvis nogen represented styrke og optimisme er Maria Pludselig død her. . Det er et stort tab for verden af ​​motorsport . " .

Williams driver udviklingen Susie Wolff minder Villota spurgte her to gange bære på for hende og en kvindelig chauffør efter ulykken .

" Hun taler til mig , efter at " det er op til dig at gå ud og vise dem DET ( driver kvinder i F1 ) er mulig , " Wolfe sagde," Du ved, at kvinden kan. konkurrere på dette niveau , og det er derfor, efter denne ulykke , og hun var ikke able to gør det længere , at hun bare ville have en person til at vide , at det er muligt at elske en ånd af had such for livet er hvad du kommer her en anden pagt karakterstyrke og positivt syn på livet , hendes " .

Share/Bookmark

No comments:

Post a Comment